tickets

Bestel kaarten online

Online kaartverkoop

Toegangskaarten voor alle filmprogramma’s in De Balie, Melkweg en Tuschinski koopt u hier online.

Let op

Kaarten voor Tuschinski en de Melkweg zijn vóór 1 december alleen online te koop. Tijdens het festival zijn ze ook bij de kassa van het festivalcentrum in De Balie verkrijgbaar. Op de dag zelf is er anderhalf uur voor aanvang van het programma een kassa open in Tuschinksi en de Melkweg.

Festival Pas & Industry Pas

Voor respectievelijk € 50,- voor de Festival Pas en €75,- voor de Industry Pas kunt u hier online een Pas kopen.
Met een Festival Pas / Industry Pas kunt u naar alle films, panels en installaties in De Balie, De Melkweg en Tuschinski (m.u.v. het openingsprogramma op 1 december).

Met de Industry Pas heeft u daarnaast toegang tot de Cinedans Videotheek waar u alle inzendingen van 2011 kunt bekijken. U ontvangt daarbij ook een tachtig pagina catalogus met informatie over de videotheek en alle inzendingen.

NB: de Festival Pas en de Industry Pas zijn geen plaatsbewijs! U dient uw kaarten voor de verschillende programma’s online te reserveren en op te halen bij de kassa van de verschillende locaties tot 45 minuten voor aanvang. U kunt online na aankoop van uw *Festival Pas / Industry Pas( opnieuw inloggen om uw reservering in te zien of te veranderen. De pas is een persoonsgebonden document. Toegang is alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid in de zaal.

Please subscribe to our newsletter

Hier kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief